VÅRA PRODUKTER

Hippogrid bottenstabilisering tillverkas i Tyskland av flexibel 100 % miljöneutral och återvinningsbar plast (LDPE) som tål en kombination av frost och stor belastning. Materialet är resistent mot ammoniak och alkalier och kan motstå temperaturer från minus 50 grader till + 90 grader och ett tryck på 350 t/m2. CO2-belastningen är minimal, vilket framgår av CO2-märkning.
Vid användning av Hippogrid för bottenstabilisering får du 20 års produktgaranti och en lång rad ekonomiska och praktiska fördelar på köpet. Systemet kräver mindre toppskikt på ridbanan och man ska inte fylla på så ofta eftersom toppskiktet inte arbetar ned sig i konstruktionen, och samtidigt häftar toppskiktet bra mekaniskt på Hippogrid yta.

HIPPOGRID S50

HIPPOGRID E50

HIPPOGRID E40

HIPPOGRID E30

Den superelastiska

Den kraftiga

Den universella

Den ekonomiska

Inomhus- och utomhusridbanor och round pens.

Till extremt belastade markytor, horse walkers och paddocks med mycket trafik och hög belastning.

Små fållor och hagar - behöver endast ett tunt topplager.

Små paddocks och ridytor. Denna modell kan användas som ett billigare alternativ till S50 och E40, men det är då viktigt att det läggs ett bra topplager ovanpå.

HIPPOGRID SOFTGROUND

Extra stötdämpande

Hippogrid Softground består av H E30 som kompletteras med en 22 mm räfflad gummimatta. Bottenplattorna stabiliserar underlaget och är stötdämpande, halkfritt och värmeisolerande. Gummimattorna är extremt resistenta och lätta att hålla rena.
Med Hippogrid Softground kan det göras stora besparingar på strö.

 

060-581195

Linköpingsvägen 7, 857 31 Sundsvall

©2019 by Bygg & VA-service.