OM OSS

Bygg & VA-service

Bygg & VA-service startades i 1994 och har sedan dess varit en trygg partner inom branschen för markprodukter. Vi har en lång erfarenhet i att leverera produkter till såväl privatpersoner som stora entreprenadbolag.

Hos oss finns också personal som har mycket stor kunskap i att utföra markentreprenader och våra produkter är mycket noga utvalda för att möta proffsens högt ställda krav på användbarhet, kvalitet och funktionalitet.


Det finns två saker som vi aldrig tummar på: Kvalitet och service.

Vårt mål är att tillhandahålla marknadens bästa produkter med marknadens bästa service. Allt för att du som kund skall känna dig trygg och bli nöjd med resultatet.

Gftk (Gesellschaft für technische Kunststoffe mbH) grundades 1971 och är specialiserade på utveckling , tillverkning och försäljning av avancerade produkter inom området för  konstruktionskemikalier för cirkulationplatser alla slag .

Gftk är pionjärer inom området för utveckling av innovativa hårdfogslösningar baserade på epoxihartser. Första milstolpen sattes redan 1985 genom introduktionen av den första epoxibaserade hårdfogen, VDW 800, avsedd för en enkel, snabb, miljövänlig och bestående fogning.


På grund av diger erfarenhet och viljan till ständig utveckling, är Gftk idag världsledande och kan erbjuda lämplig fog till alla tänkbara anläggningsprojekt.


Gftk har har två fabriker i Tyskland (Rheinbach och Erfurt) där deras avancerade produkter för världsmarknaden produceras.


Gftk:s hemsita hittar du här

 

060-581195

Linköpingsvägen 7, 857 31 Sundsvall

©2019 by Bygg & VA-service.